Circular Decking Wokingham

The aim of the project in Wokingham was to create a cool, contemporary design which was simultaneously a family friendly space.

This project was predominantly re-levelling work. Our team needed to drop a large section of the garden to stop any damp course issues in the future. Once this take was completed, we were able to start the building of the garden.

There is a main path that leads onto a large seating area made of silver grey granite. This achieved the contemporary design our clients wanted. 

We built a large wood chip area alongside a sizeable synthetic lawn, with the aim of creating an environment in which a young family, with children could enjoy and relax for many years.

Sleepers were installed, and they frame the garden in a circular deck, for the main relaxation space.